Ons aanbod

Apotheek Decaluwe - Heist-aan-Zee

1. Algemeen gamma

Klassieke medicatie, Fyto- en homeopathie, Zelfzorgproducten, Lichaamshygiëne, Kinderverzorging, Aromatherapie, Dieet- en sportvoeding, Thuiszorgmateriaal (verhuur en verkoop), …

2. Cosmetica gamma

Gold Label Skincare, Louis Widmer, Vichy, La Roche-Posay, Les Couleurs de Noir, Avène, Eucerin, Minus417,… Hebben wij iets niet op voorraad, dan kan dit zeker voor u besteld worden!

3. Onze huisspecialiteiten

In onze apotheek maken wij verschillende medicatie zelf. Dit zijn meestal formules die niet (meer) gemaakt worden door de farmaceutische industrie of die wij met gegarandeerde kwaliteit goedkoper kunnen namaken. Voor veel verschillende problemen bieden wij u een oplossing met onze huisbereidingen: Hoestsiroop, Pijnstillers, Ontstekingswerende gel, Pijnlijke gewrichten, Misselijkheid, Anti-Griep, Neusverkoudheid, Anti-Migraine, Magnesium, Circulatie, Uitslag/eczeem,… Vraag gerust naar ons huismerk voor de beste oplossing.

4. Huidanalyse

Kom langs in de apotheek voor een professionele huidanalyse met een analysetoestel van Callegari. Na een korte analyse van ongeveer 10 minuten kunnen we u het beste advies geven.

Huidanalyse apotheek Decaluwe

5. Sportvoeding van het gamma SANAS

De sport- en voedingssupplementen van Sanas helpen je je fysieke doelstellingen te bereiken. Beschikbaar in verschillende toedieningsvormen.