Ons aanbod

Apotheek Decaluwe - Heist-aan-Zee

1. Algemeen gamma

Klassieke medicatie, Fyto- en homeopathie, Zelfzorgproducten, Lichaamshygiëne, Kinderverzorging, Aromatherapie, Dieet- en sportvoeding, …

2. Cosmetica gamma

Gold Label Skincare, Louis Widmer, Vichy, La Roche-Posay, Les Couleurs de Noir, Avène, Eucerin, Minus417,… Hebben wij iets niet op voorraad, dan kan dit zeker voor u besteld worden!

3. Onze huisspecialiteiten

In onze apotheek maken wij verschillende medicatie zelf. Dit zijn meestal formules die niet (meer) gemaakt worden door de farmaceutische industrie of die wij met gegarandeerde kwaliteit goedkoper kunnen namaken. Voor veel verschillende problemen bieden wij u een oplossing met onze huisbereidingen: Hoestsiroop, Pijnstillers, Ontstekingswerende gel, Pijnlijke gewrichten, Misselijkheid, Anti-Griep, Neusverkoudheid, Anti-Migraine, Magnesium, Circulatie, Uitslag/eczeem, … Vraag gerust naar ons huismerk voor de beste oplossing.

4. Huidanalyse

Kom langs in de apotheek voor een professionele huidanalyse met een analysetoestel van Callegari. Na een korte analyse van ongeveer 10 minuten kunnen we u het beste advies geven.

Huidanalyse apotheek Decaluwe

5. Sportvoeding van het gamma SANAS

De sport- en voedingssupplementen van Sanas helpen je je fysieke doelstellingen te bereiken. Beschikbaar in verschillende toedieningsvormen.

6. Thuiszorgmateriaal

Heeft u een rolstoel, rollator, ziekenhuisbed,… nodig? Wij kunnen u verderhelpen. Thuiszorgmateriaal voor verhuur of verkoop kunt u bij ons bestellen met gepast advies en snelle service. Ook voor kleiner thuiszorgmateriaal zoals bloeddrukmeters, incontinentiemateriaal, aangepast bestek, wandelstok… kan u bij ons bestellen. We zoeken samen met u naar de beste oplossing.

7. Bandagisterie

Wij hebben een grote voorraad bandagisterie om u direct te kunnen helpen:

  • ondersteuning van knie, enkel, pols of rug
  • problemen met de voet of de tenen
  • kleine bandagisterie voor handen of vingers
  • oplossingen voor specifieke problemen zoals hallux valgus, carpale tunnel, tenniselleboog, …

Voor bandagisterie op maat kunt u ook bij ons terecht. Na opmeting van de maten zorgen wij voor een correcte en snelle levering. Ook service na verkoop is gegarandeerd.

Steunkousen van verschillende klassen bestellen wij ook voor u na gepaste opmeting van uw maten.